Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


El nou cicle Work in Progress convida els autors a reflexionar sobre els seus mètodes de treball
17/9/2013(Foto: AT)
 

La principal novetat del present curs literari de l’ACEC és l’estrena del cicle Work in Progress / Obra en Marxa. De la mà d’Albert Tugues i Maria Cinta Montagut, el nou programa vol apropar els autors al gran públic a través d’unes trobades de to molt proper en què els convidats reflexionin sobre els seus mètodes de treball i la seva particular manera d’encarar el fet literari. De fet, la intenció és que hi hagi molta interacció entre escriptors i lectors, per tal de dinamitzar i aprofundir la comprensió de les seves obres.

La primera sessió del Work in Progress / Obra en Marxa està prevista pel dijous 7 de novembre. En aquesta ocasió, el protagonista serà el poeta Sergio Gaspar, també conegut per ser l’editor de DVD, editorial malauradament desapareguda fa poc i que ha destacat en la publicació de nous poetes i narradors, així com en la traducció de grans clàssics de l'antiguitat i contemporanis. Tot i que Gaspar és soci de l’ACEC, el cicle també comptarà amb autors aliens a l’Associació, precisament, perquè la puguin conèixer en primera persona. La previsió és convidar un autor diferent cada mes.

Com a curiositat, Tugues i Montagut també han explicat que el títol del cicle, Work in Progress / Obra en Marxa, està inspirat en el gran escriptor James Joyce. Ell va utilitzar aquesta expressió quan va publicar a les revistes Transatlantic Review Transition, el 1924, uns capítols de la seva novel·la encara inèdita Finnegans Wake, de la qual no volia desvetllar el títol, i va ser l'escriptor Ford Maddox Ford, director de Transatlantic Review, qui li va suggerir el títol provisional de Work in Progress.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2