Domingo, 26 de marzo de  2023Català  


Vinyet Panyella serà la nova presidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts. Els nous membres del plenari del CoNCA prenen possessió del càrrec al Parlament
acec22/7/2019(Foto:)
 

La gestora cultural Vinyet Panyella serà la presidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). Margarida Troguet n'assumirà la vicepresidència i Jordi Font les funcions de secretari. Així s’ha acordat aquest dijous al plenari constitutiu de l'òrgan renovat, que ha tingut lloc al Palau Moja després que els nous membres prenguessin possessió del càrrec al Parlament. En aquest acte previ, presidit pel president del Parlament, Roger Torrent, Vinyet Panyella ja havia pres la paraula per parlar en nom dels seus companys de plenari. Panyella havia apuntat a la necessitat de “reflexionar” sobre la institució “deu anys després de la seva constitució” per garantir-se una “actuació independent i àmplia en el panorama cultural”.

 

L'acte de presa de possessió ha sigut presidit pel president del Parlament, Roger Torrent, i la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, a qui han acompanyat diputats de la cambra i els ja exmembres del plenari del CoNCA –entre ells Carles Duarte, president des del 2012–. Els nous caps visibles de la institució van ser escollits pel ple del Parlament. Es tracta del gestor cultural Salvador Casals, el director d'orquestra Edmon Colomer, l'especialista en polítiques culturals i educatives de les arts Jordi Font, l'editora Núria Iceta, la curadora d'exposicions i gestora cultural Vinyet Panyella, la productora cinematogràfica Miriam Porté i la gestora cultural de l'àmbit de les arts escèniques Margarida Troguet.

 

Vinyet Panyella és sòcia de l'ACEC des de l'any 2001.   
Vídeo destacado

 
Presentación del libro 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Quieres recibir el boletín electrónico de la ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA POR

Pagina nueva 2