Català - Castellano
DARSE DE ALTA
Jordi Matilló


 La seva carrera professional ha estat centrada en càrrecs de direcció a multinacionals fins que el any 2011 decidí emprendre el seu propi projecte com a consultor free-lance.
Amant de l'Europa Medieval, i del simbolisme llegat pels antics constructors, ha dedicat més de vint-i-cinc anys a l’estudi de l'Orde del Temple, desxifrant el seu punt de vista extern i social, i el profund mite i esoterisme que l'envolta.
També és membre de la Gran Lògia d'Espanya, on dedica part de la seva activitat a l'estudi de la història i la simbologia de la maçoneria.

Va néixer en 1959 a Barcelona, està casat, té dos fills i viu al Masnou, un poble costaner proper a la capital catalana. La seva carrera professional ha estat centrada en càrrecs de direcció comercial i màrqueting en diverses multinacionals, si bé en 2011 va emprendre el seu propi projecte com a consultor en distribució. Estudiós de l'Europa Medieval, i del simbolisme llegat pels antics constructors, ha dedicat més de vint anys a l'Ordre del Tremp, desxifrant el seu punt de vista extern i social, així com el profund esoterisme i mite que l'embolica. És membre actiu de la Gran Lògia d'Espanya des de fa quinze anys, on dedica part de la seva activitat a l'estudi de la història i la simbologia de la maçoneria. Comunicador i divulgador de la orden del Temple, del Catarisme i la Maçoneria, dóna xerrades, entrevistes i conferències sobre aquests temes, combinant-les amb l'assistència a simposis d'història medieval.

A més de títols com El Tesoro de Noia, segona part de Non Nobis Domini, on el simbolisme iniciàtic i la maçoneria s'entremesclen per crear una novel·la que ens condueix fins al misteri que espera ocult al final del Camí de Santiago, treballa en una obra la trama de la qual gira entorn d'una sèrie d'assassinats rituals, amb la maçoneria com a rerefons.Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat