DARSE DE ALTA
Català - Castellano


Editora de professió i bióloga de formació, Maite Muns Cabot nasqué a Barcelona però ha viscut a l’Empordà durant anys, terra que l’ha proveïda de la principal font d’inspiració per als seus versos.

 Com a autora sempre m'inclino pels poemes curts, densos i conceptuals, que no volen distreure l'atenció i sense lluïment, mantenint-me en la línia de flotació. “Vaig esperar la cinquantena per escriure la meva pròpia mirada que, més que cap enrere, enfoco cap endavant perquè no em vull perdre res. No s’ha d’entendre, no obstant, que són llibres de confessionari. Ben al contrari, no relaten la meva vida, en absolut, sinó que el que pretenc és construir sentits nous a través de les paraules, jugar amb la llum que sap de transparències i de penombres”.

 Actualment dirigeixo una col·lecció infantil a la meva editorial L’Art de la Memòria, Brots d’Art, dedicada bàsicament a la poesia infantil i al conte curt. També sóc autora d’uns quants dels llibres que s’hi publiquen.Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat