Dimarts, 27 d'octubre de 2020Castellano  


Presentació del poemari ''Fragàncies'', de Susana Pérez
acec21/2/2018(Foto:)
 
Dimarts,  20 de març a les 19,30 hores
Presentació del poemari
Fragàncies, de Susana Pérez Civit
Disseny artístic, Carol Marín

Amb: Xavier Gómez Cacho (Editor i fundador de Desidera Editorial)

Acompanyament amb guitarra i actuació musical de Marta i Jana (nom artístic)
Marta Forment & José Antonio Nieves Alarcon

Poetes i rapsodes:

Mariona Casanovas, Montse Cercós, Cristina Company, Imma Forment, Núria García, Xavier Gómez, Susana Pérez i Celestí Ventura
Intervenció de Marina Casanovas amb "Totes aquestes menes d'amor" extret de l'obra de teatre Montserrat Roig- Paraules d'avui-.

Aula dels Escriptors (acec)
5a. Planta de l'Ateneu Barcelonés
C/. Canuda, 6 - Barcelona

Fragàncies descriu un camí propi, fet i desfet, complert i incert, per arribar a sacsejar cada cor.  El poemari es presenta dividit en tres reculls poètics: «Jardí eròtic», «Llum» i «Lluvia.»

El primer recull, l’eròtic, no aspira a ser cap estudi exhaustiu sobre eròtica; si més no, és un florilegi amb versos que es desprenen de la pròpia sensualitat femenina, de la pròpia corporeïtat que tapen, a vegades, esquerdes, i permeten deixar fluir el més íntim desig i sentit eròtic.


El segon recull, «Llum», es desmescla de l’erotisme entrant més en el camp de l’amor, del dolor i de la superació. Un sotil fil allunya aquest recull de l’erotisme, a vegades fins i tot recuperant-lo. Agafant les paraules del senyor Sala-Valldaura: «Destriar  el camp amorós de l’eròtic no és sempre possible. Com tampoc ho és esbrinar en alguns poemes el veritable pregon».

El tercer recull, «Lluvia», és en castellà, una llengua que com la catalana formen part de la seva identitat. En aquest, la intenció és poder representar en pocs poemes una commixtura entre l’erotisme, l’amor i la superació; és un nou recull entre el Jardí eròtic i Llum.

La intenció de Fragàncies és la de poder aturar el temps de mà amb mà, junt amb l’altre, en un encontre humà, a través d’un petit sospir, amb un somriure o amb una plàcida mirada. I poder desbordar l’assassinat del temps fugaç, aquell que no ofereix espai concret a ningú, fill de la postmodernitat.Susana Pérez Civit neix el 1972 a Barcelona. Professora a Nàpols i educadora social a Barcelona i Girona… Apassionada de la literatura, el teatre, la poesia, la filosofia, la biopolítica, amant dels drets humans; i recentment de la neuropsicologia. Amant de l’esport i de la música, companys de vida i imprescindibles; com cada llibre, cada cor travessat a pell, cada destí, so, toc, mar, llum, fill o filla, gos…

Profundament passional, inconformista, insurgent de la normalitat, prematura de naixement, i de sang catalanoandalusa, es dedica en espais sobtats i breus de temps a obrir el propi cor, amb lletra sincera i clara, remenant el buit, la solitud, les certeses, el dia i la nit, el cos, el bes i cada perfum percebut. De la pròpia inquietud vital sorgeix aquest primer poemari, un diàleg a l’amor, a l’erotisme, a la seducció, al gest, al reconeixement, a la conversa i a la superació.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2