Divendres, 5 de juny de 2020Castellano  


Torrebesses tornarà a tancar quatre escriptors
acec14/10/2017(Foto:)
 

L’Ajuntament de Torrebesses torna a celebrar, conjuntament amb l’editorial Apostroph, el festival literari de terror Torrebesses Tremola amb el tancament de quatre escriptors al castell de la localitat. Serà el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre. Com l’any passat, en què el festival es va celebrar per primera vegada, els escriptors hauran d’aprofitar l’estada per crear un relat de terror cadascun que serà posteriorment publicat per Apostroph.

Els escriptors que s’hi tancaran són Pere Cerventes, Toni Hill i Anna Maria Vilallonga, tots tres amb obra vinculada fins ara al gènere negre i policíac i amb molts llibres i lectors a l’esquena. La novetat serà el quart escriptor: el cantant lleidatà Quim Garcia Albero. Amb el nom artístic de Conde Boira, Garcia Albero s’ha dedicat fins al moment a la música amb tres discos publicats i l’ús d’un heterogeni ventall de recursos que van de la rumba al rock, el reggae, la bossa o la balada, amb unes lletres basades en l’enginy, la ironia i el lirisme. Aquest cop, el seu repte serà prescindir de la música i crear un relat del gènere de terror.

La tancada d’escriptors conviurà amb una sèrie d’actes literaris, que es concentraran diumenge, amb una ruta literària i conferències sobre literatura i cinema.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2