Català - Castellano
DARSE DE ALTA
Nati Regàs i Pascual



Nasqué a Viladecans (Barcelona) l´any 1960, el seu lloc de residència és el mateix, a Viladecans.
A estat un dels membres fundadors del Grup de Poesia “El Caliu” , amb el seu gran mestre Manuel Tosca i Amella, recitant a diversos pobles i comarques, amb la seva poesia.   

Membre també del Seminari d’Investigació Poètica i del Seminari filosòfic del Globalisme. Membre del Grup Poètic “Poesia Viva”. Escriptora, poeta i ponent  Medieval. Col·labora amb el Capítol Nobiliari dels Homes de Paratge del Principat de Catalunya, fent de conferenciant a la biblioteca pública Arús de Barcelona.

Ha intervingut a ràdio Mataró, en els programes: Bon dia amb alegria, i poesia en viu. Ha escrit i realitzat una obra de teatre sense ànim de lucre. “Cantata de Nadal”
Col·labora amb les revistes: Punt de robada, i el Delta de Viladecans, Òrbites existencials de Barcelona (Revista gràfica d´arts i lletres) i Cartulari de la Catalunya Comtal (Portaveu de l’institut d’estudis històrics medievals de Catalunya). Fa muntatges en video d’actes poètics, i de poemes.


-Segon premi del XXIVè Certamen Literari en llengua catalana Foment Martinenc. 
-Premi d'honor del XII, XIX, XVI Certamen de Poesia Catalana, Capítol Nobiliari dels Homes de Paratge del Principat de Catalunya. 
-Premi d´honor especial del XV Certamen de Poesia Catalana, Capítol Nobiliari dels Homes de Paratge del Principat de Catalunya.  Premi d´honor especial. Poema musicat pel grup Poet-mus
-Segon premi del XXV Certamen “Alba Estiu” 2018 de Cunit,



Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat