Dissabte, 20 d'abril de 2024Castellano  


40ª Feria Internacional del Libro de Buenos Aires
LÍDIA PENELO29/4/2014(Foto:Internet)
 

La 40ª Feria Internacional del Libro de Buenos Aires conclourà el proper 12 de maig, ocupa més de 45.000 metres quadrats i és la més concorreguda al món de parla hispana. Durant les seves tres setmanes de durada la visitaran més d'un milió de lectors i més de deu mil professionals del llibre.

La inauguració de la mostra va ser a càrrec d'una de la persones més admirades i internacionalment reconegudes d'Argentina: Quino - nom artístic de Joaquín Lavado-, el creador de la tira còmica 'Mafalda'. L'extensa programació de la fira compta amb més de 1.500 actes en els quals participen els més destacats referents del món del llibre. 

Visitaran la fira destacats escriptors com Paul Auster (Estats Units), John Coetzee (Sud-àfrica), Zoe Valdés (Cuba), James Dashner (Estats Units), Rodrigo Fresán (Argentina), Esther Gerritsen (Holanda), William Gordon (Estats Units), David Held (Anglaterra), Nina Jäckle (Alemanya), Eduardo Lalo (Puerto Rico), Pedro Lemebel (Xile), Laurent Mauvignier (França), Claudio Naranjo (Xile), Pilar Sordo (Xile) i Julio Trujillo (Mèxic), entre d'altres, a més d'Arturo Pérez-Reverte, Albert Espinosa, Julia Navarro i Almudena Grandes, entre alguns dels autors espanyols.

Del dissabte 3 al dimarts 6 de maig tindrà lloc la tercera edició del Diálogo  de Escritores Latinoamericanos per compartir opinions, plantejar problemes literaris comuns, debatre estratègies professionals i, sobretot, estimular la lectura mútua. 

Mentre que del dimarts 29 d'abril al divendres 2 de maig, una sèrie de trobades reuniran a diversos escriptors argentins per conversar sobre diferents temes relacionats amb la literatura del país, el seu passat i el seu prometedor present.

Al mateix temps se celebraran una sèrie d'esdevenimentsEncuentro de narración oral,  Festival Internacional de Poesía, Maratón de lectura '40 años de teatro argentino',  Jornada de microficción y Espacio de narración, aquest últim es va iniciar l'any 2000 i pel qual han passat els més reconeguts narradors, compartint relats de la tradició oral i de la literatura universal. 

La ciutat convidada en aquesta edició és la localitat de San Pablo, que alberga el Museu de la Llengua Portuguesa i la Biennal d'Art. La seva música, les seves tradicions i els seus autors seran les estrelles del 2014.
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2