Dimarts, 25 de juny de 2024Castellano  


Branca Vilela convidada a la tertúlia d’El Laberinto de Ariadna
Pura Salceda6/10/2014(Foto:autor)
 
La poetesa gallega Branca Vilela va ser la convidada de la tertúlia d'El Laberinto de Ariadna el passat 19 de setembre, on va presentar la seva darrera obra Me diste la tierra. Va estar acompanyada per Carles Duarte, prologuista de l’obra; Joan Kunz i la secretària general de l’ACEC, Pura Salceda.

En les seves respectives intervencions, els presentadors van parlar de l’obra de Vilela, així com d’algunes anècdotes que van posar de manifest el tarannà artístic de Branca i el seu compromís amb les causes socials. Branca Vilela és també autora de Anclas varadas en la memoria (2004); A faciana das augas (2005) Préstame tu voz, (2008) finalista al II Certamen Internacional, Rubén Darío 2008; A Forza do poema (2013). Amb Daniel y un día especial s’inicia com a autora de contes per a nens. 

Alguns poemes seus han estat traduïts a l’anglés, francès, català, gallec, àrab, portuguès i esperant. És codirectora de les Jornadas Literarias Cabo de Finisterre, Patrimonio Cultural Europeo. Participa en diferents antologies com: La voz y la Escritura, Erato bajo la piel del deseo, Guía viva de ortodoxos y heterodoxos. Pertany a la Comisión de Mujeres Escritoras del Pen Club Internacional i és socia-fundadora del Pen Club de España.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2