Diumenge, 14 d'abril de 2024Castellano  


ESCRIPTORS EN XARXA
RFE27/11/2014(Foto:LR)
 

El dijous 4 de desembre, a les 19:00 hores, a l'Aula dels Escriptors de l'Ateneu Barcelonès, carrer Canuda 6, 5a, es realitzarà una nova trobada d'ESCRIPTORS EN XARXA, reunions en les quals es tracta de la difusió de literatura a través d'Internet i les “Xarxes socials”, i de tot el relacionat amb el llibre en format digital.

En aquesta reunió tractarem d'una forma pràctica i amb exemples “Com publicar digitalment en Amazon i altres plataformes? S'explicarà com fer-ho, directament l'autor o utilitzant una empresa agregadora intermediària, de manera que aquests llibres digitals siguin visibles i puguin adquirir-se en les principals plataformes existents (Amazon, iBookstore, Kobo, Google Play). Per a això, comptarem amb Marga Iriarte que ha publicat directament diversos llibres en Amazon i amb Enric Sagrera (Director general de Bebookness, empresa agregadora de llibres electrònics en plataformes).
L'acte serà presentat per Ricardo Fernández que moderarà el col.loqui.

En aquesta trobada es comentaran les principals etapes que transcorren des que l'autor té llista la seva obra en un format estàndard (Word, PDF, etc.) fins que després de publicar-la en format digital de lectura (Movi, ePub, etc.) rep els rendiments de la venda de la mateixa. Així, es tractarà de registres de propietat intel.lectual, ISBN, altes i contractes en les plataformes o agregadors, conversió a formats de lectura i característiques principals dels mateixos, preus de venda i comissions usuals, visibilitat i informació del llibre, vendes, formes de cobrament, fiscalitat, i estadístiques de vendes desglossades. S'intentarà que l'exposició sigui clara i pràctica, permeti als escriptors interessats fer-se una idea de les possibilitats i dificultats d'aquest procés, posant especial accent en els passos citats, ja que els temes de màrqueting de l'obra digital s'han tractat i es tornaran a tractar en altres trobades.

Aquesta és una reunió de treball en la qual l'opinió dels participants com a usuaris és molt important i la desenvoluparem en el col.loqui. Aquest és un acte per a membres de l’ACEC, però convidem a persones interessades que no ho siguin, ja que aquesta és una via perquè coneguin els avantatges de pertànyer a la nostra Associació. Per motius logístics preguem que els qui penseu assistir ens ho indiqueu a través d'un mail a info@acec.cat. Us esperem.

Ricardo Fernández Esteban
Vocal de la Junta Directiva


    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2