Dimarts, 23 de juliol de 2024Castellano  


6è. Festival de Narració Oral de Barcelona, del 19 al 24 d'octubre
acec19/10/2015(Foto:mm)
 


Munt de Mots oferirà espectacles de narració oral tradicional i experimental i sobretot esn farà riure, ens commourà, ens farà reflexionar….
Prop de 50 activitats realitzades per més de 20 narradors d'arreu del món, en més de 30 espais de Barcelona. La intenció és poder oferir una gran festa d'imaginació, seducció i creativitat que només s'aconsegueix amb la paraula dita a través de la narració oral de contes per a infants i adults.

Les activitats del festival s’iniciaran el dilluns 19 d’octubre a la tarda, però al vespre tindrà lloc la inauguraciò –d’entrada lliure– que es farà a la Sala Luz de Gas a las 20 hores.

Comptarà amb l’actuacià dels diferents contacontes vinguts d’arreu (Camerùn, França, Veneçuela, Marroc, Itàlia, Colòmbia, València, Mùrcia, Galìcia, Madrid, Pais Basc i Catalunya) que intervindran en aquesta edició com a petit tast del que serà el Festival. Tindrem com a convidats a la Coral Americat que amenitzaran la vetllada amb les seves cançons i himnes.

Gairebeì tots els espectacles que ofereix el Munt de Mots soìn gratuïts excepte en comptades ocasions. Es recomana consultar el programa a la web per tal de no perdre’n detall.


Programa   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2