Dimarts, 23 de juliol de 2024Castellano  


Presentació del llibre ''El latido de la vida'', de Micaela Serrano
acec17/10/2016(Foto:pe)
 


Dia 20 d'octubre a les 18,30 hores
Presentació del llibre
El latido de la vida
de Micaela Serrano
amb: José Luis Atienza, Ma. Luïsa Capdevila i Amália Sanchís
Biblioteca de Viladecans
Avgda. Josep Tarradellas, 16
Barcelona
El latido de la vida, conté en si una energia que transforma, es pot abordar des de la desesperació i la impotència enfront de l'inevitable, l'acceptació, la fe. Micaela, i també jo, malgrat tots els components que fan ineludible el sofriment humà, sentim que la vida ens transcendeix. Que una mica més ha d'haver-hi que dignifiqui la vida, alguna cosa que li doni sentit.
Els versos de Micaela Serrano, en aquest batec de la vida, estan fets d'amor, van guarint cadascuna de les ferides que el seu cor ha sentit, a través d'altres persones que les sofreixen. Les ha fet pròpies i les ha redimit de tot llast de dolor.

MICAELA SERRANO. [Viladecans, Barcelona, 1967]
Llicenciada en Filologia Hispànica, especialitat de literatura, per la Universitat de Barcelona. Escriu per al diari local Deltavision.tv. des de 2008. Col·laboradora habitual de Fundació Espejo de Viladecans. Sòcia fundadora i secretària de l'Associació Cultural i Artística Anceo de la mateixa ciutat en els anys 2009-2011. Membre integrant del grup literari El Laberinto de Ariadna i de l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya.
Ha publicat els poemaris Vientos azules, (Parnass, 2009) i No dejes de ser lluvia, (Parnass, 2011). Forma part de diverses antologies poètiques,
Xarnegos-Charnegos, (Sial, 2010), Sonrisas del Sáhara, (Parnass, 2010), Talla G, (Lalunaesmia, 2011), Tardes del Laberinto, (Parnass, 2011), etc. Va coordinarde la Antología de poesía Vilapoética, (Parnass, 2011). Tambié ha publicat la novel.la El abrazo de los girasoles,  (La Plana, 2014), proximament sortirà en ebook para el mercat internacional (Parnass, 2016).
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2