Diumenge, 14 d'abril de 2024Castellano  


Spinoglio presenta ‘Camino de la gloria’
18/5/2009Aldo Ruffinatto, Francesco Spinoglio i Anna Caballé (Foto:Joan Roca)
 
L’escriptor italià Francesco Spinoglio va presentar el seu llibre Camino de la gloria a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès, el passat 14 de maig, acompanyat pel professor de la Universitat de Torí i prologuista del llibre, Aldo Ruffinatto, i per Anna Caballé, secretària general de l’ACEC. L’obra, concebuda com una novel·la picaresca del segle XXI, narra les experiències de l’autor des de la seva arribada a Espanya.

El jove novel·lista italià relata, a través del seu alter ego, que defineix com un “heroi del nostre temps”, la història d’un jove que arriba a Sevilla “preparat per a menjar-se el món” i ha d’utilitzar el seu enginy per a viure entre les seves il·lusions i la realitat. Spinoglio, que homenatja l’escriptor nord-americà John Fante en la dedicatòria del seu llibre, afirma que, per a ell, el més important en l’escriptura és “presentar emocions i honestedat”. Per la seva banda, l’antic professor d’Spinoglio, Ruffinatto, assenyala la relació de la prosa de l’autor amb corrents com el realisme nord-americà o amb Cervantes.

Francesco Spinoglio (Casale Monferrato, Itàlia, 1983) ha finançat la publicació dels seus anteriors treballs, del quals cal destacar El Dorado (2006).Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2