Dimecres, 29 de maig de 2024Castellano  


L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu ofereix una vintena de cursos aquest estiu
27/5/2009Imatge del programa dels cursos d'estiu (Foto:)
 
L’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès ja ha obert la matriculació per als vint cursos d’estiu que ofereix enguany. Els diferents cursos, d’entre 12 i 30 hores de durada, es desenvolupen durant el mes de juliol i estan impartits per reconeguts professionals, com Rolando Sánchez Mejías, Melcior Comes, Maria Rosa Nogué, Helen Gilboy, Marta Luna, Esmeralda Berbel, Mar Tomàs, Rosa Maria Prats, Xènia Dyakonova, Rosa Sala, Andrea Fuentes, Déborah Chomski, Leonardo Valencia, Marta Albadalejo, Laura López i Muriel Villanueva.

La data límit d’inscripció als cursos d’estiu és el 23 de juny de 2009 i la matriculació s’ha de fer a la Secretaria de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Beques de l’ACEC

L’ACEC ofereix cada any beques als seus associats per als cinquanta cursos que l’Escola d’Escriptura inclou en el programa d’hivern. Amb aquests ajuts, l’Associació dóna la possibilitat de realitzar a alguns dels seus socis 180 hores d’entre els cursos oferts, dividits en quatre àrees: escriptura, oficis d’edició, literatura i humanitats i el cicle de conferències “Amb veu pròpia”.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2