Diumenge, 14 d'abril de 2024Castellano  


Festival Poesia i +, del 6 al 16 de juliol. Omplim de versos els jardins de vora el mar
FPi+7/7/2017(Foto:)
 

Cada estiu, la Fundació Palau capitaneja la irradiació poètica més important de fora la capital i s’encarrega de fer arribar els millors poetes, músics i artistes als indrets amb més encant.

Enguany, el centenari del genial poeta Josep Palau i Fabre vertebrarà una programació hereva de la seva gosadia i curiositat insadollables. Amb la intenció d’escampar arreu la passió per la poesia i la seva hibridació amb les arts, el Poesia i + 2017 tornarà a ser un mostrari de creativitats desbor- dants: qui es pot resistir a la veuarra d’en Roger Mas? Qui es perdria l’Homar i la Segura encarnant la passió de Palau per Picasso? O la intensitat de Rosalía i Refree, les percussions desbocades de Coetus, les il·luminacions de Rowan Ricardo Phillips, els versos punyents d’Albert Balasch o Fadwa Suleiman, la recuperació de la nostra tradició musical de ‘Càntut’? Qui no es rendiria davant de l’alegria de la Joana Gomila, la saviesa de l'Antoni Clapés, la frescor de El pèsol feréstec?

El Festival POESIA i + 2017 celebra el centenari del naixement de Josep Palau i Fabre i la campanya dissenyada enguany vol ser un homenatge a la seva obra i a la relació íntima i personal que establim amb la poesia. Una relació on la nuesa es torna ineludile i on la riquesa de la diversitat s’expressa en tota la seva plenitud. Amb la poesia per bandera i amb un dels versos més cèlebres de Palau i Fabre, Jo em donaria a qui em volgués, llancem de nou el crit de guerra del festival: + POESIA SI US PLAU, i omplim de sentit el cartell del festival.
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2