Diumenge, 14 d'abril de 2024Castellano  


La Setmana del Llibre en Català es celebrarà, en la seva 35a edició, del 8 al 17 de setembre de 2017
M. Coll5/9/2017(Foto:)
 

Del 8 al 17 de setembre, la plaça de la Catedral de Barcelona tornarà a omplir-se de llibres i revistes. Un any més, la Setmana del Llibre en Català es presenta com el gran aparador de la indústria editorial en català i com un estímul per a la promoció i venda de títols publicats en aquesta llengua.

Enguany, estaran presents en aquesta cita un total de 163 expositors, repartits e 62 mòduls, un dels quals dedicat a la venda de traduccions d’autors catalans a altres llengües. També estan previstes unes 200 activitats, 40 de les quals pensades pel públic més menut.

Tampoc faltaran a la cita les revistes escrites en català. Un any més iQUIOSC.cat participa en La Setmana amb un espai de 100 m2 i amb una mostra de 500 capçaleres de revistes – entre elles la revista Valors-, i premsa comarcal i de proximitat.

A més, com s’ha fet els dos darrers anys – el 2015 conjuntament amb Creu Roja es van recollir llibre pels col.lectius més vulnerables i l’any passat es va llegir un manifest a favor dels refugiats-, tots els implicats en l’organització de La Setmana aquests dies aposten per una causa solidària.

En aquesta edició, i en col.laboració amb Fundipau (Fundació per la Pau), La Setmana apostarà per la Cultura de la Pau. L’acte a favor de la cultura de la pau tindrà lloc el diumenge 10 de setembre a les 11.00 h.

Finalment, destacar que aquest any dos noms ressonaran amb força durant La Setmana. Per una banda Paul Auster, considerat convidat “especial de La Setmana, ja que vindrà a Barcelona per presentar el seu nou llibre 4 3 2 1, publicat per Edicions 62. Una història sobre el dret a néixer i les possibilitats.

I, per altra banda, el català Jaume Cabré, que el dijous 14 de setembre rebrà el premi a una trajectòria per “l’excel.lència de la seva obra literària, la seva obra monumental i la defensa de la cultura en català”.    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2