Dissabte, 20 d'abril de 2024Castellano  


Miquel de Palol deixa la presidència de l'ACEC i David Castillo assumeix el càrrec
acec3/10/2017(Foto:)
 

CARTA ALS ASSOCIATS I ASSOCIADES DE L’ACEC
D’ençà que es va constituir com a tal, i al marge del seu mandat intrínsec en la defensa tècnica dels drets de les escriptores i escriptors, des de l’Associació Col.legial d’Escriptors de Catalunya (ACEC) s’ha prioritzat la voluntat de diàleg i d’entesa entre diferents usos i sensibilitats de cadascú, en tots els ordres: l’idiomàtic, l’ideològic i l’identitari.

Aquest eclecticisme de principi ens ha dut fins ara a no adherir-nos a cap manifestació explícitament tendenciosa en cap direcció. Però els fets socials i polítics dels últims temps posen de manifest la necessitat de plantejar-se a fons la presència de l’Associació a totes les instàncies administratives on es diluciden recursos als quals no podem i no hem de renunciar. Davant del repte plantejat i després d’un ampli debat en la Junta directiva, considero que no sóc la persona adequada per estar al front de l’ACEC en les actuals circumstàncies, i per tant he decidit retirar-me per deixar pas a algú amb més aptituds per tal comesa.

Tinc tota la confiança que l’ACEC trobarà el bon camí per la seva continuïtat, perquè siguin quines siguin les situacions socials i polítiques, la seva existència seguirà essent necessària i valuosa en la comunitat Intel.lectual del nostre país.

Miquel de Palol
Setembre 2017

COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L'ACEC

La Junta de l’ACEC, en reunió del dia 20 de setembre, i en relació a la dimissió del president Miquel de Palol i de la vicepresidenta 2na Nùria Busquet, acorda refer la Junta de govern de l’ACEC. David Castillo substitueix a Miquel de Palol, aquest últim seguirà en qualitat de vocal. Els altres càrrecs continuen tal com van ser designats en votació, el passat mes de març.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2