Dissabte, 20 d'abril de 2024Castellano  


Felipe Sérvulo va presentar el seu poemari ''Sit tibi terra levis''
acec13/2/2018(Foto:)
 

El passat dia 9 de febrer es va presentar a l'Aula dels Escriptors, el poemari Sit tibi terra levis, de  Felipe Sérvulo, president del col.lectiu El Laberinto de Ariadna i associat de l'ACEC.

L'Aula dels Escriptors es va quedar petita per acollir a tots els assistents que van acudir a la cita amb Felipe Sérvulo i el seu poemari Sit tibi terra levis. Va donar la benvinguda a l'acte  el Secretari General de l'ACEC,  Francesc Cornadó. Els poetes Micaela Serrano i José Luis Atienza van fer la presentació del poemari, vuitè de l'obra de Sérvulo, l'edició és de Los Libros de la Frontera dins de la prestigiosa col·lecció EL BARDO, que en 1964 va fundar el desaparegut José Batlló.

Els encarregats de la lectura poètica van ser Pura Salceda, Amanda Gamero, Maite León, Mercedes Ridocci, Carlos Oliveras i Nuria Garrell. El cantautor Emiliano Valdeolivas va tancar la presentació oferint als assistents "Era fácil vivir con Virtudes", poema de Sérvulo i música de Valdeolivas.

Sit tibi terra levis
''Alguna cosa mor en nosaltres i reneix d'una altra manera quan la vida ens copeja amb la mort, alguna cosa canvia profundament en i amb nosaltres; es transforma. El buit que produeix la imminència de la pèrdua reivindica una altra presència que ho satisfaci. És trànsit per qui va marxar  i per qui queda.''

Felipe Sérvulo elabora el seu trànsit amb l'eina més subtil per l'íntim, la poesia, i emprèn de la seva mà el necessari trajecte que requereix el duel. I d'aquest procés surt trasmutat, renovat. La seva relació amb qui ha mort serà ja una altra, més profunda, més madurada, més definitiva. També la seva poesia surt renovada; la rotunda experiència sacseja la seva poesia com agita la seva ànima. Sit tibi terra levis reflecteix un canvi essencial —en la forma i en el fons—, un abans i un després en la seva trajectòria poètica.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2