Diumenge, 14 d'abril de 2024Castellano  


Alfredo Taján presenta ‘Poesía reunida. Naumaquia’
13/1/2011Alfredo Taján (Foto:Carme Esteve)
 
L’ACEC va acollir, el passat 12 de gener, la presentació del llibre Poesía reunida. Naumaquia (Alfama), d’Alfredo Taján, a càrrec de Rodolfo Häsler i Carlos Pranger. L’acte es va fer a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès.

Naumaquia reuneix una seixantena de poemes, entre tota la poesia escrita per l’autor des de 1989 i una vintena de textos pràcticament inèdits. El llibre està il·lustrat  per Chema Lumbreras, i Luis Alberto de Cuenca s’ha fet càrrec de l’edició. Taján explica que “el títol fa referència a un poema que vaig escriure la nit que va morir el meu pare. A partir d’aquest text vaig començar a trebabllar altres poemes, cap enrere”.
 
Alfredo Taján va nèixer a Rosario de Santa Fe, Argentina, però està establert a Màlaga, on dirigeix l’Institut Municipal del Llibre. Llicenciat en Dret per la Universitat de Granada, Taján ha publicat vuit llibres de poesia. Però l’àmbit en què ha trobat un lloc rellevant és en la narrativa. El 1993 va guanyar el Premio de Novel·la Breve Juan March Cencillo amb El salvaje de Borneo, que acaba de reeditar l’editorial Paréntesis; el 1996, la seva novel·la El Pasajero va ser guardonada amb el Premi Café Gijón. Després va publicar Continental & Cía (2001) i La Sociedad Transatlántica (2005). I la seva última novel·la, Pez Espada, va merèixer, el passat mes de desembre, el Premi Ciudad de Salamanca

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2