Dissabte, 13 d'abril de 2024Castellano  


Diana Cullell presentarà a l’ACEC ‘La poesía de la experiencia española de finales del siglo XX al XXI’
25/5/2011


José María Micó, Rodolfo Häsler i Juan Pastor presentaran el proper dilluns, 30 de maig, a les 19.30 hores, el llibre de Diana Cullell La poesía de la experiencia española de finales del siglo XX al XXI (Devenir Ensayo) a l’Aula dels Escriptors del Ateneu Barcelonès.

La poesía de la experiencia española de finales del siglo XX al XXI s’ofereix com una indagació en la història literària espanyola més recent, i presenta un examen i qüestionament profunds de la lírica coneguda com a poesia de l’experiència. El llibre pretén proporcionar una reavaluació i una possible reestructura d’un corrent poètic que ha despertat una gran disputa des dels anys vuitanta del segle passat i que ha forjat no només una tendència arbitrària i sectària, sinó que també ha eclipsat un dels moviments poètics més importants de la tradició literària d’Espanya dels últims cinquanta anys.

Diana Cullell és doctora en Literatura Espanyola per la Universitat de Manchester i actualment treballa a la Universitat de Liverpool. Entre les seves publicacions destaquen diferents articles sobre poesia contemporània espanyola.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2