Diumenge, 14 d'abril de 2024Castellano  


‘Las voces encendidas’, de Carlos Aganzo
8/11/2011Enrique Badosa i Carlos Aganzo (Foto:Carme Esteve)
 
El poeta i periodista Carlos Aganzo va presentar a l’ACEC el seu llibre Las voces encendidas, XX Premi de Poesia Jaime Gil de Biedma. Enrique Badosa va ser l’encarregat d’introduir l’autor i la seva obra.

Las voces encendidas és un poemari en què Carlos Aganzo reflexiona sobre “la pèrdua de la innocència, el naixement de la consciència i el pes de la culpa”. El volum reuneix poemes inèdits que l’autor ha escrit durant l’última dècada, “versos amb els quals es retroba anys després d’haver-los creat, per a transformar-los”. Aganzo ret alhora un homenatge al jazz i a alguns dels seus músics més prestigiosos.

Carlos Aganzo (Madrid, 1963) és poeta i periodista, i actualment és el director d’El Norte de Castilla. El 1998 va publicar el seu primer llibre de poemes, Ese lado violeta de las cosas, al qual va seguir Manantiales, accèssit del Premi Rafael Alberti i el Premi Jorge Guillén. L’any 2006 va aprèixer La hora de los juncos, i el 2008 va publicar Caídos ángeles, finalista del Premi Ateneo de Sevilla. A més, és membre fundador del Premi de la Crítica de Castilla i Lleó, coordinador literari del Premi Internacional de Poesia San Juan de la Cruz i pertany a l’Acadèmia de Poesia de Fontiveros. Com a periodista ha estat subdirector de Ya, director de la revista cinematogràfica Interfilms i dels rotatius La Voz de Huelva i Diario de Ávila.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2