Diumenge, 14 d'abril de 2024Castellano  


Còctel literari amb Josepmiquel Servià
18/5/2012Josepmiquel Servià i Alfred Sargatal (Foto:Carme Esteve)
 
L'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya va acollir l'acte Còctel literari amb  Josepmiquel Servià, un breu repàs a l'obra narrativa i poètica –lírica i humorística– d'aquest escriptor, que també va llegir una selecció dels seus textos poètics i narratius. Alfred Sargatal va ser l'encarregat de presentar l'autor.

Josepmiquel Servià és diplomat en Dret i Periodisme per la Universitat de Barcelona, on en va ser a més professor. En la seva trajectòria professional ha ocupat diversos càrrecs com ara el de secretari general a Beirut (Líban) de la Facultée Internationale pour l’Enseignement du Droit Comparé; secretari de l’Ateneu Barcelonès; conseller general de La Caixa; president del Consell Nacional de Cultura d’Esquerra Republicana i regidor de l’Ajuntament de Palamós. En la seva branca com a periodista, ha treballat a la Presidència de la Generalitat de Catalunya i al de la Diputació de Barcelona i ha col·laborat en nombrosos diaris i revistes. Ha obtingut els premis Gaziel i Avui de Periodisme i Òmnium Cultural de Ràdio i Televisió.

Com a narrador, ha publicat: Catalunya, 3 generacions; Pluja de sang; Gabriel Ferrater: Reportatge en el record; LLuís Llach: Un trobador per a un poble; Jerarca de la Llum; Granissat de Cafè; La barca encesa i Manual d’oficis. Ha estat Premi de Narrativa Pompeu Fabra, i finalista dels premis Recull i Victor Català.  Actualment, Servià realitza periòdicament els recitals poètics ”Poesia i jazz” i “Trobador i joglar”. Com a lletrista és autor de les havaneres Ulls verds i M’agrada el mar.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2