Diumenge, 14 d'abril de 2024Castellano  


Maria Lluïsa Pazos presenta ‘Avui no tinc pressa’ acompanyada d’Enrique Badosa i Josep Meseguer
13/3/2013(Foto: Carme Esteve i Pla)
 

L’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès es va omplir de gom a gom per acollir, el passat 18 de febrer, la presentació del llibre Avui no tinc pressa, de l’escriptora Maria Lluïsa Pazos. L’acte va començar amb una sentida introducció per part d’Enrique Badosa –premi José Luis Giménez-Frontín 2010–, que va descriure l’obra amb “paraules càlides, intel·ligents i encoratjadores, de les que t’enorgulleixen i t’animen a seguir escrivint”, com va qualificar la mateixa Pazos.

En la seva intervenció, l’escriptora i lingüista va transmetre “l’emoció i el més sincer agraïment” a través dels seus poemes. Una sinergia que va convertir la presentació del llibre “en una mena de diàleg amb el lector, en què el concepte de poesia com a eina de comunicació esdevenia real”.

L’acte es va tancar amb l’actuació de Josep Meseguer, que va interpretar diversos poemes musicats. Una oportunitat excpecional, va dir l’autora, per sentir alguns dels versos inclosos a Avui no tinc pressa “des d’una altra sensibilitat”. En aquest cas, la de la música.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2