DARSE DE ALTA
Català - Castellano
Enric J.  Vilajuana


(Igualada, 1959). Actualment resideix a la Roca del Vallès. Ha estat durant trenta-dos anys funcionari de carrera de l’Ajuntament de Barcelona, en el camp de la seguretat pública, i també responsable de premsa i comunicació de diverses entitats de l’àmbit públic i privat. De formació humanística, es declara «amant del món de les paraules», de trenar-les, de construir afectes amb tots els efectes. Ha estat cofundador de l’Ateneu Cultural Céllecs (Vilanova del Vallès) i organitzador de nombrosos esdeveniments culturals i literaris.

L’escriptura poètica d’ Enric J. Vilajuana viatja en el temps amb absoluta naturalitat, evocant el record, el guspireig d’allò viscut i arrelat a un present, des d’on el silenci i la llunyania, trasbalsen les paraules encara no dites formant el vers, no per casualitat, si més no, en la pròpia reflexió profunda, en la solitud.

Enric J. Vilajuana crea la paraula, al ritme sonor del silenci. Absorbeix en el desig el pensament d’allò viscut, d’allò acabat, o senzillament de quelcom per tornar a viure sota un cel, esborrant límits, en un temps infinit. La veu poètica fa ressò en l’espai que estima, a pell, fent-la seva.

Poemes en què el més personal pren forma i versos vestits d’emocions conformen el contingut del seu primer poemari “Infinits infinitius”Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat