Dimarts, 23 de juliol de 2024Castellano  


“Trobada literària i recital poètic dels autors d’Ediciones Carena”
Ricardo Fernández23/4/2014(Foto:)
 

Més de quaranta persones van omplir l'Aula en aquest acte organitzat aprofitant que escriptors publicats per l'editorial, procedents de diferents punts d'Espanya, venien a Barcelona per signar els seus llibres el dia de Sant Jordi. 


José Membrive va iniciar la seva intervenció tractant de l'origen de la figura de Sant Jordi, el renaixement de la seva devoció a partir del segle XIII, i la seva relació amb la literatura. Va citar sobre aquest tema la importància del dia 23 d'abril de 1616 en què van morir tres grans escriptors Cervantes, Shakespeare i l'Inca Garcilaso; i va destacar la necessitat de la literatura com a camí liberatori del gènere humà. L'Editor va dedicar
unes paraules a cadascun dels seus autors i va cedir la paraula als poetes presents perquè recitessin alguns dels seus poemes. 

Va ser un acte entranyable que va demostrar que aquesta editorial és molt més que una fàbrica de llibres i que Membrive ha sabut crear un equip i motivar-ho en empreses comunes. Com va dir un dels autors: “a través d'aquestes reunions li posem rostre i veu a autors als quals llegíem i ara convertim en amics”. La reunió va prosseguir amb un sopar de confraternitat.
Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2