Dissabte, 20 d'abril de 2024Castellano  


L’ACEC renova sis membres de la Junta Directiva en la propera Assemblea General del 23 de març
20/2/2009


L’assemblea anual de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya (ACEC) se celebrarà el 23 de març, a  les 19 hores. Enguany, a més, hi haurà l’elecció per a la renovació d’alguns dels membres de la Junta Directiva, tal com marquen els Estatuts de l’Associació (aquest procés es realitza cada dos anys).

S’escolliran 6 vocals per a ocupar les places que deixen bacants Agnès Agboton, Manuel Serrat Crespo, Maria Teresa Giménez, Carme Camps, José Luis Giménez-Frontín i Anne-Hélène Suárez, ja que els estatuts estableixen un màxim de 15 membres per a la Junta. Montserrat Conill seguirà exercint de presidenta de l’entitat dos anys més. També continuen amb els seus actuals càrrecs Dante Bertini, Anna Caballé, David Castillo, Alejandro Gómez-Franco, José Florencio Martínez, Miquel de Palol i Antonio Tello.

L’Assemblea General, com és habitual, inclourà en l’ordre del dia la presentació de la memòria d’activitats i comptable del 2008 i el programa d’activitats i pressupostos previstos per el 2009. Es prestarà especial atenció al capítol dedicat als drets d’autor, exposant les diferents actuacions que, juntament amb CEDRO, s’estan duent a terme per resoldre els conflictes ocasionats per la falta de respecte dels drets dels escriptors. En aquest sentit, es ressaltarà la situació actual i les repercussions per als autors d’alguns canvis claus dels últims anys, com ara les noves tarifes de la compensació per còpia privada –que han fet i faran disminuir els ingressos de CEDRO–, la remuneració per préstec bibliotecari i les modificacions de la Llei de Propietat Intel·lectual. Entre aquestes actuacions, cal destacar les converses i els acords establerts, juntament amb l’AELC, amb el Gremi d’Editors de Catalunya per tal d’elaborar uns marcs de col·laboració i millora de les condicions actuals.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2