Diumenge, 14 d'abril de 2024Castellano  


Convocatòria d’ajuts per a dues estades al taller de traducció de Rarogne (Suïssa)
22/6/2011


El cantó de Valois ha convocat els ajuts per a dues estades de tres mesos –una de l’1 d’abril al 30 de juny de 2012 i una altra de l’11 d’octubre al 31 de desembre de 2012– en el taller de traducció de Rarogne. Els residents, a més, es beneficiaran d’una ajuda de 1.500 francs suïssos.

Aquest programa que ofereix el Cantó de Valais té un doble objectiu: donar suport als traductors i traductores en el seu procés creatiu i intercanviar opinions i coneixements amb els professionals del món de la cultura i els habitants del cantó. L’estada es durà a terme en el marc d’unes xerrades de la Médiathèque Valais i també es farà una jornada de visita als llocs culturals de la zona.

El poble rural de Rarogne, on està enterrat el poeta Rainer M. Rilke, està situat a la Vall del Rhône entre Viège i Loèche, a dues hores i mitja de Zuric, Ginebra i Milà. L’apartament-taller té 3 habitacions, està renovat totalment i es troba a la casa Zentriegen, catalogada com a patrimoni de la ciutat des de 2006. Està equipat amb accés telefònic i Internet i ofereix una vista impresionant dels Alps suïssos.

Més informació.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2