Dissabte, 13 d'abril de 2024Castellano  


Barcelona Poesia 2012 explorarà els lligams amb les arts contemporànies
10/4/2012(Foto:)
 
Barcelona Poesia 2012, el Festival Internacional de Poesia de Barcelona, se celebrarà del 8 al 17 de maig, sota la direcció d'Eduard Escoffet i Martí Sales, i engunay explorarà els lligams entre la poesia i les arts contemporànies.

L'Institut de Cultura de Barcelona ha avançat els actes més destacats de la programació de Barcelona Poesia 2012. La Nit de Poesia al Palau de la Música obrirà el festival amb noms com Manuel Forcano, Carles Rebassa, Andrés Sánchez Robayna, Mónica Valenciano, Hélène Cixous, Mark Strand, Brigitte Oleschinski, Caroline Bergvall i Urayoán Noel.

Una trentena d'actes repartits per la ciutat, amb gairebé un centenar de participants, figuren al programa. Així, en nou dies es podrà gaudir dels homenatges a Josefa Contijoch i J. A. Goytisolo, la inauguració de l'exposició ClaResil 2012mg per Alex Brahim, i un recital de textos de Joan Sales en el marc del centenari del seu naixement. També és farà una marató poètica en homenatge a Josep Maria de Sagarra, el Campionat Nacional Poetry Slam amb els millors 'slammers' de tot l'Estat, la Jep Gouzy's jazz-poetic-session a càrrec d'aquest poeta nord-català, una conversa entre Perejaume i Chantal Maillard, i els espectacles 'Sagarra dit per Rosa M. Sardà' i 'Una música de cavalls negres'. La cloenda del festival es farà amb el lliurament del Premi de Poesia Jocs Florals 2012 i amb la música de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, seguit de les cançons d'Albert Pla amb la guitarra flamenca de Diego Cortés.

Consulteu les activitats més destacades del programa.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2