FES-TE'N SOCI
Català - Castellano

Bibliografía

 Poesia
 Delta.
 Llibres del Mall, Barcelona, 1973.
 
 Llet i vi.
 Ed. De l´autor, Barcelona, 1974.
 
 Arxiu de Poemas Independents.
 Pòrtic, Barcelona, 1975.
 
 Quan?
 Proa, Barcelona, 1979.
 
 Encare Mor Aquella Primavera.
 Llibres del Mall, Barcelona, 1981.
 
 Salamó.
 Tafal, Palma de Mallorca, 1981.
 
 Rapsòdies de Montcada.
 El Cingle, València, 1982.
 
 El Porxo de les Mirades,
 Proa, Barcelona, 1983.
 
 El Viatge Misteriós.
 Taller de Picasso, Barcelona, 1983.
 
 Indiferència.
 Proa, Barcelona, 1986.
 
 La Nit Italiana.
 Gregal, València, 1986.
 
 El Sol i la Mort.
 Proa, Barcelona, 1996.
 
 Gralles al Galliner.
 Proa, Barcelona, 1996.
 
 Nombra y tendrás
 (Antologia bilingüe 1974-1995). Visor, Madrid, 1998.
 
 Nocturns.
 Columna, Barcelona, 2002.

 
 Aire amb cel de fons
  Proa, Barcelona 2012

  El Llac dels Signes
  Proa, Barcelona 2013
  
  Dos Cors per una Bèstia

  Proa, Barcelona 2015
  
 Prosa de ficció
 El Jardí dels Set Crepuscles.
 Proa, Barcelona, 1989.
 
 Sense Compromís de Perversitat
 (amb Maria de la Pau Janer). Tanagra, Barcelona, 1991.
 
 Les Tres Ties.
 Destino, Barcelona, 1992.
 
 Amb l´Olor d´Àfrica.
 Proa, Barcelona, 1992.
 
 Grafomàquia.
 Proa, Barcelona, 1993.
 
 Ígur Neblí.
 Proa, Barcelona, 1994.
 
 L´Ángel d´Hora en Hora.
 Proa, Barcelona, 1995.
 
 El Legislador.
 Destino, Barcelona, 1997.
 
 La Fortuna del Senyor Filemó.
 Ed. Cruilla, Barcelona, 1997.
 
 Consulta a Ripseu.
 Proa, Barcelona, 1997.
 
 La Venus del Kilimanjaro.
 (amb Xavier Moret). Ed.Cruilla, Barcelona, 1998.
 
 Contes per Vells Adolescents.
 Proa, Barcelona, 1998
 
 El Quincorn.
 Proa, Barcelona, 1999.
 
 El Troiacord.
 Columna, Barcelona, 2001.
 
 Tosts els Ets i els Uts (Les concessions).
 Columna, Barcelona, 2004.
 
 Contes en Forma de L.
 Moll, Palma de Mallorca, 2004.
 
 Gallifa.
 Columna, Barcelona, 2006.
 
 Un Home Vulgar.
 Edicions 62, Barcelona, 2006.
 
 El Lleó de Böcklin.
 Pagès Editors, Lleida, 2006.
 
 Aire Pàl.lid/Palimpsest.
 Columna, Barcelona, 2007.
 
 El testament d'Alcestis.
 Empuries, Barcelona, 2010.

  
 No ficció i altres gèneres
 Descubrir España. Catalunya.
 Nacional Geographic, Barcelona, 1999.
 
 Jacint Verdaguer.
 Omega, Barcelona, 2002.
 
 Antología de Verdaguer.
 Columna, Barcelona, 2002.
 
 Els Proverbis.
 Ara Llibres, Badalona, 2003.
 
 La Poesía en el Boudoir.
 Columna, Barcelona, 2003.
 
 Fot-li, que som catalans!
 (amb Xavier Bru de Sala i Julià de Jòdar).
 L´Esfera dels Llibres, Barcelona, 2006.
 
 Fot-li més que encare som catalans!
 (amb Xavier Bru de Sala i Julià de Jòdar).
 L´esfera dels Llibres, Barcelona, 2006.
 
 Dos poetes. Impressions d´Espriu i Vinyoli.
 Columna, Barcelona, 2006.
 
 Invocacions (amb Valentí Gómez i Oliver).
 Ára Llibres, Badalona, 2007.

 
 Meditacions des de Catalunya
  Columna, Barcelona, 2011
 Premis
 1974  Festes Pompeu Fabra de Cantonigròs de poesia
 1982  Carles Riba
 1984  Crítica Serra d'Or de poesia
 1989  Joan Crexells
 1990  Crítica Serra d'Or de novel.la
 1990  Nacional de la Crítica
 1990  Nacional de Literatura Catalana de narrativa
 1995  Ciutat de Barcelona
 1997  Josep Pla
 1997  Víctor Català
 1998  Sant Jordi
 1998  Josep Antoni Samaranch de poesia esportiva
 1998  Rosalia de Castro pel conjunt de la seva obra .
 1998  Ojo Crítico II Milenio de RNE
 2004  Crítica Serra d'Or d'assaig
 2006  Joanot Martorell de novel.la
 2006  7 lletres
 2008  Premi Mallorca de novel.la
 2010  Premi Nacional de cultura en la categoria de literatura
 2010  Premi de la Crítica Serra d'Or de novel.la
 2010  Premi Nacional de Literatura
 2015  Premi Jocs Florals de Barcelona
 2015  Prix Transfuge -du meilleur roman hispanique








Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat