Diumenge, 19 de maig de 2024Castellano  


 

Assessorament jurídic

L'ACEC ofereix un servei d'assessorament jurídic gratuït, a càrrec dels lletrats Ricard Avilés i Mario Sepúlveda, per a temes professionals relacionats amb la Llei de Propietat Intel·lectual, registres, contractes d'edició i de traducció, obres per encàrrec, etc.

Per a utilitzar aquest servei, cal demanar hora prèviament al telèfon 93 318 87 48 (Secretaria de l'ACEC), de 16 a 21 hores, de dilluns a divendres.

^ TOPAjuts assistencials

L'ACEC tramita directament l'alta dels seus associats a CEDRO, entitat de gestió de drets reprogràfics d'autors i editors. L'alta és gratuïta i tots els escriptors i traductors la poden sol·licitar.

Consulteu els ajuts assistèncials de CEDRO.

^ TOPServeis telemàtics


L'ACEC ofereix, per als associats que ho sol·licitin:

Titulars digitals. Els associats reben diàriament per correu electrònic una selecció d'articles de premsa electrònica relacionada amb les lletres. Demaneu-ho a titularesdigitales@acec-web.org, escrivint la paraula 'ALTA' en l'assumpte.

El Quinzenal. Els associats reben cada quinze dies per correu electrònic un butlletí que recull les informacions relacionades amb l'activitat de l'ACEC i aquells temes que més interessen a escriptors i traductors. Podeu sol·licitar rebre'l al vostre correu a secretaria@acec-web.org i també consultar-lo en aquest web.

Bústia de correu electrònic del format xxxx@acec-web.org

Aquesta bústia de correu electrònic, a més de gestionar-se de la manera habitual en qualsevol programa de correu, funciona també com a webmail, és a dir, es pot consultar des de qualsevol lloc del món amb l'únic requisit de tenir una connexió a Internet.

També el posarem en comunicació amb experts en creació de pàgines web i amb serveis tècnics informàtics de la nostra confiança. Els associats obtindran descomptes per la creació, la posada en xarxa i el manteniment de les pàgines.

Per a aquests serveis, cal dirigir-se a la Secretaria de l'ACEC o al telèfon 93 318 87 48, de 16 a 21 hores, de dilluns a divendres.

^ TOPRecerca de traductors

L'ACEC manté un llistat dels associats que ofereixen serveis professionals de traducció. A través d'aquesta mateixa web, els interessats a contractar aquests serveis ho poden consultar, conèixer les especialitats de cadascun dels traductors i posar-se en contacte amb ells.

Recerca de traductors

 

^ TOP

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2