Viernes, 19 de abril de  2024Català  


Mor l'escriptor de novel·les de quiosc Francisco Caudet. Va escriure més de 1.500 títols sota pseudònims com Frank Caudett, Kyle Brown i Montana Blake
acec5/6/2018(Foto:)
 

L'escriptor Francisco Caudet (Barcelona, 1939) ha mort als 79 anys. Caudet era l'autor de més de 1.500 novel·les de quiosc, que va escriure sota nombrosos pseudònims, el més habitual dels quals era Frank Caudett, i que va publicar des del 1965. Caudet va debutar en el món de les novel·les de quiosc amb una història sobre l'FBI titulada 'Enigma', que va publicar l'editorial madrilenya Rollán. Dos anys després, Caudet va fitxar per Bruguera, amb qui va llançar més de 400 llibres que va signar amb diversos pseudònims, com Michael Bannister, Kyle Brown, Montana Blake i Winston McNeal.


Caudet va cultivar molts gèneres literaris, des del terror fins al 'thriller' i la novel·la detectivesca, i va treballar amb una gran varietat de segells com ara Edimat, Libsa, Planeta i Ediciones Obelisco. Entre les seves obres més rellevants hi ha 'Al correr del tiempo...', 'Generaciones castradas', 'Las profecías de Nostradamus' i 'Franco. Resumen biográfico'. També és autor, juntament amb María José Llorens, del primer llibre sobre la 'Ouija' que es va publicar a l'Espanya de la Transició. Els últims anys, Caudet havia publicat a través del segell llatinoamericà Multieditors de Promociones. El seu últim títol va ser 'La Starlet', una entrega que forma part de la sèrie policíaca 'Death Club'.


Era soci de l'ACEC des de 1985   
Vídeo destacado

 
Presentación del libro 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Quieres recibir el boletín electrónico de la ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA POR

Pagina nueva 2