Martes, 28 de marzo de  2023Català  


Barcelona s’obre al debat i l’experimentació amb la Biennal de pensament, del 15 al 21 d'octubre
acec15/10/2018(Foto:)
 

Aquest dilluns, 15 d’octubre, i al llarg de tota la setmana, la ciutat acull 68 activitats gratuïtes i de lliure accés Barcelona reunirà 167 especialistes, d’aquí i d’arreu del món, que compartiran preguntes i exploraran noves respostes. A partir del proper dilluns, 15 d’octubre, es podrà viure a tota la ciutat la Biennal de pensament ‘Ciutat Oberta’. 68 activitats gratuïtes i de lliure accés que passaran a 51 espais de Barcelona fins al 21 d’octubre.


La Biennal de pensament convida la ciutadania a pensar, a debatre i a imaginar la ciutat, a experimentar-la i a mirar-la amb uns altres ulls. A parlar d’innovació tecnològica, d’arquitectura, d’art. De cultura, de convivència i de col·laboració.


167 participants especialistes, d’aquí i d’arreu del món, compartiran als diferents espais i places preguntes i s’exploraran noves respostes. Es debatran iniciatives polítiques, socials, tecnològiques que poden ajudar a fer de les ciutats del segle XXI societats més justes i solidàries.


La Biennal s’estructura en quatre itineraris:


CIUTAT DEMOCRÀTICA
Converses, debats i altres activitats que ens permetin avançar cap a una societat plenament democràtica, sense exclusions.


CIUTAT DIGITAL
Tallers, conferències, activitats participatives… Aquí debatrem quines són les oportunitats i els reptes que planteja la revolució tecnològica a les ciutats.


CIUTAT DIVERSA
Cada cop més la diversitat és un valor a considerar i subratllar. Les diversitats (de gènere, culturals, de mobilitat…) tenen un lloc essencial a les ciutats. Cal debatre com conviure des del reconeixement de la diferència.


CIUTAT HABITABLE
Quin és el futur de la ciutat com a conjunt d’habitatges, espais públics i equipaments? Quins exemples i experiències d’altres ciutats són importants per tenir-los en compte? Com encarar problemes com l’especulació immobiliària i la gentrificació?   
Vídeo destacado

 
Presentación del libro 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Quieres recibir el boletín electrónico de la ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA POR

Pagina nueva 2