Dissabte, 13 de juliol de 2024Castellano  


Com associar

Convidem a unir-se a la nostra associació tots els autors, no importa en quina llengua facin la seva feina. Per autors entenem escriptors, traductors, crítics literaris, professors universitaris i, en general, tots els treballadors i estudiosos de la literatura.

Poden ser membres de l'ACEC els autors que acreditin la publicació d'un llibre o d'una traducció. Les obres col·lectives publicades en forma de llibre també donen dret a l'alta a l'ACEC. Per associar-s'hi, no cal la nacionalitat espanyola.

Els traductors associats a l'ACEC poden optar per aparèixer en el sistema de recerca de traductors professionals que s'ofereix en aquest mateix web.

Si vol associar-se a l’ACEC, sol·liciti-ho per correu electrònic a secretaria@acec-web.org o empleni el següent full d'inscripció i enviï'l per correu ordinari al carrer de Canuda, 6, 5è pis de l’Ateneu Barcelonès, 08002 Barcelona.

Actualment, la quota anual de l'ACEC és de 52 euros.

Per a qualsevol consulta no dubti a trucar-nos per telèfon al 93 318 87 48, totes les tardes de les 16 a les 21 hores, de dilluns a divendres.

 

 

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2