Dimecres, 7 de juny de 2023Castellano  


Món Llibre celebra deu anys amb infinitat d'aventures pels més menuts
LíDIA PENELO28/3/2014(Foto:INTERNET)
 

El propers  dissabte 12 i diumenge 13 d'abril, el festival de literatura per a nens Món Llibre celebra la seva desena edició amb una sèrie d’activitats concebudes per apropar els llibres als més petits de la casa. 


Més de 30 editorials de literatura infantil i juvenil col·laboren amb aquesta iniciativa, que compta també amb la participació de les biblioteques barcelonines, revistes literàries i professionals del sector editorial. 


Món Llibre 2014 oferirà al llarg de dos dies, d'11 a 19.30h,  més de 50 activitats  als espais del CCCB i el MACBA, així com a les dues llibreries d’aquests dos centres culturals: Laie i La Central. L'entrada és lliure i l'aforament limitat. 


Com a cada edició, la biblioteca de Món Llibre serà el punt cèntric del festival. S’instal·larà al vestíbul del CCCB i oferirà una part clàssica, amb llibres de totes les editorials participants, i també una part digital, on els visitants podran consultar títols publicats en format digital. 


Entre les activitats del festival, tindrà lloc un programa de projeccions entorn del món de la il·lustració i dels llibres, adreçat a nens i nenes de 6 a 13 anys. També hi haurà un espai de lectura per a nens i nenes de 9 a 13 anys inspirat en l'acampada, al CCCB, anomenat EL PIC 913.


Els alumnes del màster L’espai expositiu que organitzen conjuntament el CCCB i la UPC transformaran el túnel del CCCB en l’espai dels joves il·lustradors. Aquest espai acollirà una mostra dels il·lustradors que han exposat els últims deu anys a Món Llibre. 


El dissabte 12, a les 21 h, la façana del MACBA servirà com a escenari d'un teatre d'ombres basat en La metamorfosi de Kafka. Aquest projecte ens mostra als personatges a través de les seves siluetes i les seves veus. Les obres són interpretades per actors i enregistrades amb tècniques audiovisuals treballades prèviament en estudi, per ser projectades a l'espai públic.
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2