Diumenge, 19 de maig de 2024Castellano  


'Com elles', antologia viva d'algunes grans poetes del segle XX
LÍDIA PENELO21/4/2014(Foto:Laura Rosselló)
 

Del 25 d'abril al 4 de maig, la sala Josep Palau i Fabre del teatre La Seca Espai Brossa de Barcelona acollirà el muntatge poètic Com elles, una antologia viva d'algunes de les millors poetes internacionals del segle XX escollides per la poeta Mireia Vidal-Conte. La direcció i la dramatúrgia és de Sebastià Portell i Clar, i l'espectacle comptarà amb la poeta i cantant Odile Arqué i la mateixa Mireia Vidal-Conte. També hi col·labora el poeta Marc Romera, que va guanyar el Premi Carles Riba de Poesia el 2013. 

Les funcions seran els divendres i dissabtes a les 22 h, i els diumenges a les 20h, i des de la perspectiva d'un lector, l’espectador presenciarà un viatge poètic a través de les poetes d'arreu del món. D'aquesta manera, les protagonistes de la nit seran les poetes de Gran Bretanya, França, Alemanya, Amèrica Llatina, Quebec, Catalunya i Espanya, entre d’altres països.

Com elles comptarà amb poemes d’Ingeborg Bachmann, Maria Beneyto, Nicole Brossard, Ana Cristina César, Dulce Chacón, Sophia de Mello, Eugénia de Vasconcellos, Hilde Domin, Felícia Fuster, Olvido García Valdés, Ana Hatherley, Gina A. Laplace, Teresa Rita Lopes, Chantal Maillard, Maria Mercè Marçal, Brigitte Oleschinski, Alejandra Pizarnik, Sylvia Plath, Adrienne Rich, Muriel Rukeyser, May Sarton, Anne Sexton, Wisława Szymborska, Blanca Varela i Idea Vilariño.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2