Dimecres, 29 de juny de 2022Castellano  


L'ACEC convoca la XVII edició del Premi de Traducció Ángel Crespo, la dotació és de 3000 euros
ACEC6/5/2014(Foto:WIKIPEDIA)
 

Les bases de la XVII edició del Premi de Traducció Ángel Crespo estan publicades a la pàgina web de l’ACEC. La convocatòria està oberta a totes les traduccions al castellà que s’hagin publicat per primera vegada a Catalunya entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2013. 

Les obres podran ser de qualsevol gènere literari (poesia, narrativa, teatre o assaig), però hauran de partir obligatòriament del català, gallec,  portuguès, italià,  francès, anglès i alemany. L’obra guanyadora serà premiada amb 3.000 euros.

Els interessats en optar al premi hauran de lliurar a la seu de l’ACEC ( c/. Canuda, núm. 6,  5a. Planta de l'Ateneu Barcelonès) una còpia de l’original de la traducció i dues còpies de la traducció.  Abans del dia 15 de setembre de 2014. El jurat estarà integrat per cinc persones, entre les quals hi haurà tres professors de traducció de les diferents universitats catalanes.

El Premi de Traducció Ángel Crespo està organitzat per l’ACEC i és un dels premis de traducció de major prestigi de l’Estat. 

Ángel Crespo (Ciudad Real, 1926 – Barcelona, 1995) va ser soci de l’ACEC i, entre altres treballs de creació, va ressaltar com a traductor, poeta, assagista i crític d’art. El guanyador de l’última edició del certamen va ser Vanesa Casanova, per la traducció al castellà de l’obra Ramson, versión de la "Ilíada", del escritor australiano David Maulof.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2