Dimecres, 29 de juny de 2022Castellano  


Del 14 al 20 de maig se celebrarà a Barcelona la Setmana de la Poesia
ACEC12/5/2014(Foto:http://barcelonacultura.bcn.cat)
 
La Setmana de Poesia s'inaugurarà, com és habitual, al Saló de Cent amb el lliurament del Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona i, enguany, el Premi Extraordinari Memorial 1714.

Aquest acte li segueixen diversos d’actes al voltant de la poesia. Recitals, música, cabaret, noves tecnologies i propostes vinculades a noms com Joan Miró, Lou Reed, Marti de Riquer, William Shakespeare, Pere Quart, Edgar Allan Poe o Joan Vinyoli.
Aquest 2014 es commemora el centenari del naixement de Joan Vinyoli. També es compleixen cent anys de la publicació D'auques i ventalls i La paraula en el vent, de Josep Carner.

Per als directors de la Setmana de Poesia de Barcelona: “El 2014 és un any amb una fortíssima càrrega simbòlica: el record del tricentenari de l'11 de setembre de 1714 impregna l'agenda política, social i cultural del país”.

Una aposta clara perquè Barcelona sigui l'escenari d'un ampli ventall de recitals, trobades, concerts i conferències de destacats poetes nacionals i internacionals, a més de figures del món de l'edició, la traducció, la crítica literària, la música i la literatura.

Entre els seus participants, s'escoltarà la veu dels socis de l'ACEC, com Alfonso Alegre Heitzmann, David Castillo, Teresa Costa-Gramunt, Carles Duarte, Rodolfo Häsler, Marta Pessarrodona, Pere Rovira, Margarida Trias i Carlos Zanón, entre d'altres.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2