Dimecres, 4 d'agost de 2021Castellano  


Presentació de la novel.la policíaca ''Un detective en la cocina'', de Fernando Gracia Ortuño
Angelique Pfitzner9/5/2014(Foto:)
 

Dijous passat, 8 de maig, l'escriptor Fernando Gracia presentava a l’Aula dels Escriptors, la seva novel·la Un detective en la cocina, editada per GrupMTM.

En l'acte van participar l'escriptora Angelique Pfitzner, autora de la novel·la Compulsiva Obsessió i de nombrosos relats i poemes. I l'editora María Tortosa, directora de GrupMTM i l'emissora de ràdio esmiradio.es

Durant la presentació vam poder descobrir el rerefons de la novel·la que tracta temes tan quotidians com la crisi, les conseqüències de les retallades socials, el moobing en les empreses, com la pressió social pot fer canviar a una persona, fins al punt de transformar-la en tot que allò que odia i no tolera, empesa potser a viure en una societat que marca les lleis en favor, sempre, d'uns pocs.

Fernando Gracia va desvetllar la seva profunda preocupació per la gent jove, per l'actual sistema i per tot allò que atempta greument contra la dignitat de l'ésser humà. Acompanyat del seu personatge principal en la novel·la, Curro, un cuiner jove que vol fer-se un buit dins d'aquesta societat vil i que al mateix temps es veu involucrat en un món de drogues, conflictes i com bona novel·la negra, assassinats.

Tal com introdueix el text de la contraportada: "Tots tenim un dia dolent en què qualsevol cosa podria ocórrer. Curro, que és un cuiner que fa poc treballa d'eventual en un hospital atrotinat, és un exemple de què li podria passar a qualsevol de trobar-se amb un ambient tan hostil i misteriós com el qual es descriu en aquesta intensa i descarnada novel·la negra.

Amb una cronologia horària des del mateix moment en què entra a treballar, el protagonista ens anirà descrivint el món dels seus esbrinaments a temps real, mentre que, d'altra banda, les seves hores allí s'aniran complicant cada vegada més fins al fatal desenllaç..."Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2