Dissabte, 18 de maig de 2024Castellano  


Presentació de l'antologia El laberinto de la dicha y otros relatos
ACEC10/6/2014(Foto:Rafael Reina)
 
El passat 6 de Juny es va presentar al Aula dels Escriptors de'ACEC, en el Ateneu Barcelonès, l'antologia El laberinto de la dicha y otros relatos en la qual han col.laborat  30 autors amb els seus relats breus. 

L'antologia de relats ha estat coordinada per Elena Peralta, amb la finalitat d'obtenir fons per representar una obra de Javier Tomeo,  escriptor aragonès, que va morir ara fa un any. Tomeo havia estat membre de l’ACEC i l'associació li va retre homenatge al juliol de 2006, les ponències presentades estan editades en la revista de l’ACEC Quaderns d'Estudi i Cultura, número 25.

En la presentació, Anna Rossell va fer un documentat recorregut històric del gènere del relat breu, conte o microrelat, recollint les aportacions realitzades per crítics i escriptors experts en aquest format; Ricardo Fernández va parlar del contingut de l'antologia i les temàtiques abordades pels autors; i Elena Peralta va explicar l'origen del llibre i la raó de l'homenatge a Javier Tomeo qui hi havia estat vinculat a altres antologies coordinades per ella. 

Finalment Felipe Sérvulo i  Santiago Tena (assistents a l'acte) i els presentadors Anna Rossell, Elena Peralta i Ricardo Fernández, van llegir alguns de relats seleccionats en l'antologia. La sessió es va tancar amb un co.loqui entre els assistents. Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2