Dijous, 13 de juny de 2024Castellano  


Què li passa al meu ordinador? Taller en ''Escriptors en xarxa”
Ricardo Fernández18/6/2014(Foto:Ricardo Fernández)
 
El dilluns 16 de Juny, ACEC va organitzar una nova trobada de “Escriptors en Xarxa” amb el títol: “Què li passa al meu ordinador”. En aquesta ocasió va ser un taller pràctic sobre què és un ordinador, i com mantenir-ho adequadament.

Vicenç Botella i Sergio González de Langarica, de House Atreides SPC, empresa proveïdora de serveis informàtics de ACEC, van mostrar l'interior d'un PC desmuntant-ho i muntant-ho, i explicant les mesures bàsiques de manteniment que pot desenvolupar un usuari. Així mateix, van comentar els principals programes, com actualitzar-los, i les mesures de seguretat que cal tenir presents per mantenir còpies de seguretat i evitar els virus o el robatori d'informació confidencial.
Finalment, House Atreides va explicar els serveis d'assessorament gratuït i els descomptes sobre tarifes que ofereix als socis de ACEC. L'acte va ser seguit amb molt interès per socis assistents, que van fer nombroses preguntes en el col.loqui moderat per Ricardo Fernández.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2