Dimarts, 16 d'abril de 2024Castellano  


Presentació dels dos últims llibres de poemes d'Eduardo Moga ''El corazón, la nada (Antología poética 1994-2014)'' i ''Dices''
acec1/11/2014(Foto:EM)
 

Dimarts que ve, 4 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, Eduardo Moga presentarà en la Llibreria Laie (Pau Claris, 85, Barcelona) els seus dos últims llibres de poemes: El corazón, la nada (Antología poética 1994-2014)'Dices.

El corazón, la nada (Antología poética 1994-2014) publicat en la col·lecció Portbou d'Amargord Edicions, és la primera selecció dels seus versos que Moga dóna a conèixer en vint anys de dedicació a l'escriptura. Potser per això ha volgut acompanyar-la amb un epíleg-poètica, en el qual no solament consigna la seva concepció de la poesia, sinó també algunes de les seves vicissituds creatives i editorials durant aquestes dues dècades. El volum es completa amb un generós pròleg de Jordi Doce.

Dices, per la seva banda, és el primer lliurament d'una nova editorial, Llibres En La seva Tinta, creada a Barcelona per Andreu Navarra. El seu noble impuls mereix la nostra simpatia i el nostre suport, i a ell obeeix la publicació d'aquest llibre breu, unitari i versi cular, que és, alhora, una sàtira social i una sàtira del seu autor.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2