Dijous, 8 de juny de 2023Castellano  


Primera jornada del seminari ''El llibre digital, una oportunitat per l'escriptor?''
acec19/6/2015(Foto:)
 

El dilluns 15 de juny es va desenvolupar, en la llibreria Laie de Barcelona, la primera jornada del seminari organitzat per l'ACEC “El llibre digital, una oportunitat per l'escriptor?” L'objectiu d'aquest seminari és oferir un panorama complet del procés de creació, edició, distribució i lectura del llibre digital i com aquest nou procés pot servir als objectius dels escriptors. Els canvis en aquest procés, com a conseqüència d'aquesta digitalització, poden ser una amenaça per qui no els conegui i no vulgui adaptar-se, però també una oportunitat per a tot escriptor que comprengui les noves realitats i les seves possibilitats

En aquesta sessió, moderada per Bernat Ruiz Domènech, Lluis Miquel Abián, Ignacio Llirio, Julieta Lionetti, Alberto Granda, i Jeroni Boixareu, van desenvolupar en dues taules rodones la problemàtica de les “Finestres de lectura digital” i “Els canals de distribució i venda”.

En la primera part es van comentar els diferents tipus de pantalles lectores i els programes que sustenten la lectura digital, oferint una visió de l'actual situació dificultat d'edició i perspectives. En la segona taula la discussió es va centrar entre la lectura per descàrrega o en el núvol, amb els seus pros i contres, i en la informació disponible sobre els lectors, la seva confidencialitat i disponibilitat.

La reunió va ser molt interessant cobrint àmpliament les seves expectatives i el públic que va omplir la sala va efectuar nombroses preguntes en un animat col·loqui que es va allargar informalment durant la pausa per a cafè.

Dijous que ve dia 18, es tractarà, en dues taules rodones moderades per Mariana Egüaras,  “L'editorial i l'edició digital” i “De l'autor digital” amb Blanca Rosa Roca, Rosa Sala, Josep Capsir, Neus Arqués, Roser Herrera i Marc C. Griso. La sessió es preveu que sigui tan o encara més interessant que la primera per tractar de temes més propers a l'escriptor que és a qui va destinat fonamentalment el seminari.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2