Dimecres, 6 de juliol de 2022Castellano  


''Diario de un náufrago'', de Joan Ignaci Ortuño
acec22/9/2015(Foto:jio)
 

Dia 16 d'octubre a les 18,00 hores
Lectura del llibre Diario de un náufrago
de Joan Ignaci Ortuño
Presentació Inma Arrabal
Aula dels Escriptors 5a. planta de l'Ateneu Barcelonès
Organitza. Laberinto de Ariadna

Joan-Ignasi Ortuño (Barcelona, 1957) és periodista d'ofici, encara que això no li hagi reportat benefici algun. Llicenciat en Ciències de la Informació (Secció Periodisme) per la Universitat Autònoma de Barcelona i membre de Col·legi de Periodistes de Catalunya, s'ha ‘guanyat la vida’ escrivint. On més temps ha romàs en aquesta ‘tesitura’ és en El Periódico de Catalunya (Secció Espectacles) on va estar una dotzena d'anys, però també El Correu Català i altres mitjans de comunicació com les revistes Diez Minutos i La Guia de l'Oci de Barcelona (per solament citar dos exemples entre els molts altres que prefereix no acordar-se), en una carrera professional que es perllonga, ja, a més de quaranta anys. Dins del sector periodistic, també ha col·laborat en nombroses emissores de ràdio i de TV local, però, en l'altre costat, també té una dilatada trajectòria com a assessor de comunicació, havent portat els gabinets de premsa de nombrosos col·lectius teatrals i musicals.

Però no solament de pa viu l'home i Joan-Ignasi Ortuño ha desenvolupat, en la mesura del possible, també, altres aspectes més ‘creatius’. Com a poeta visual ha realitzat mitja dotzena d'exposicions; com a escriptor porta tres llibres publicats, tots ells a partir de recopilacions anuals dels escrits que diàriament llança a el ‘mar’ de Facebook sota el títol de ‘Diario de un náufrago, al que cal afegir, en preparació, un quart tom. Com a dibuixant d'humor ha il·lustrat, baix del pseudònim de ‘Job’, els seus dues últimes publicacions.

En la vetllada de la tarda del dia 16 d'octubre en El Laberinto de Ariadna, grup al que Ortuño es va integrar fa tres o quatre anys, se centrarà en la lectura dels escrits dels seus quatre llibres de el Diario de un  nàufrago.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2