Dissabte, 15 de juny de 2024Castellano  


Marina Oroza presenta es seu llibre ''Esto es real''
aced15/2/2016(Foto:ae)
 

 

Dia 23 de febrer a les 19,30 hores
Presentació del llibre
Esto es real
de Marina Oroza
amb Edgardo Dobry i Chema de la Quintana
Llibreria La Central c/. Mallorca, 237 Barcelona

Esto es real
Ens endinsem en un poemari escrit des d'un interior emocional que va recorrent la realitat amb el llenguatge com a mestre de cerimònia, creant una altra realitat dins d'aquesta realitat que ens fa sospitar sobre l'objectiu, inventant un desconcert inquiridor en el qual les preguntes s'imbriquen
amb l'esdevenir en un llenguatge transgressor i senzill que ens commou i emociona amb els seus dards precisos a manera de reflex i sospita sobre si som el que mira o el mirat, un joc on la poesia s'emporta el premi.

Marina Oroza
La poeta i escriptora espanyola Marina Oroza, ha destacat també en el terreny de la performance artística i en el seu treball com a actriu professional. Ha participat amb la seva obra en esdeveniments i festivals de teatres, universitats, fundacions i museus a nivell internacional.

Ha publicat els llibres de poemes La Chimenea de Duchamp (Ardora 2014), Así quiero morir un día (Huerga y Fierro 2005) y Pulso de Vientos (Ketres 1997). Part dels seus textos es troben en antologies, revistes i premsa escrita. Alguns poemes han estat traduïts al català i a l'anglès.

Dinamitar el llenguatge i ser part seva en el fragment esdevingut real, com si aquesta categoria pogués alliberar-nos dels danys de la pèrdua i la fugida. Estar en infinit esdevenir i estimar el que esdevé: aquí el que les
síl·labes diuen quan l'àngel somriu o s'encega. Aquestes són les paraules d'Oroza, les encara no nascudes, les que sorgeixen quan es llegeix o s'escolta. A ella.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2