Dijous, 8 de juny de 2023Castellano  


Escriptors sense data de caducitat
cedro8/9/2016(Foto:hfs)
 

CEDRO participa un any més en Hay Festival Segòvia. En aquesta ocasió el tema escollit per a la taula rodona que l'Entitat organitzarà el proper 23 de setembre ha estat la jubilació dels creadors.

L'experiència dels creadors seniors, la seva capacitat creativa i aportació al patrimoni cultural comú aconsegueixen la seva màxima esplendor una vegada que arriben a l'edat de jubilació, no obstant això aquesta condició no es veu recollida en el reconeixement normatiu dels seus drets d'autor.

Per analitzar la situació i conèixer les solucions que plantegen els creadors, agrupats en la plataforma Seguir Creando, viatjaran fins a la ciutat de l'Aqüeducte Manuel Rico, president de l'Associació Col·legial d'Escriptors d'Espanya (ACE); l'escriptora Paula Izquierdo; l'editor Ramón Alba (Ediciones Polifemo), i l'expert en comunicació Stephan Fuetterer (DIRCOM). La sessió estarà moderada pel vicepresident 1r. de CEDRO, Pedro de Andrés.

La sessió, que porta per títol "Escriptors sense data de caducitat", tindrà lloc a la seu del IE Universitat de Segòvia. Els socis de CEDRO que desitgin assistir poden posar-se en contacte amb la nostra Entitat a través del correu: comunicacion@cedro.org


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2