Dissabte, 3 de juny de 2023Castellano  


Distincions internacionals per a dos llibres de Mar Pavón
acec1/11/2016(Foto:mp)
 

Al desembre del passat any la versió alemanya de Seis barbudos, text de Mar Pavón amb il·lustracions de Vitali Konstantinov, va aconseguir dos reconeixements al país germà: va ser seleccionat com un dels Die besten Bücher für junge Leser (7 Millors Llibres per a Joves Lectors) i guardonat amb el LesePeter.

Amb Seis barbudos, Mar Pavón pretén que els petits es conscienciïn que, per norma general, no esta bé deixar-se portar per les primeres impressions, sobretot quan estan supeditades al políticament correcte. De fet, recrimina que també el políticament correcte resulta ser, moltes vegades, "mera aparença".

White Ravens 2016

El llibre de Mar Pavón Eso no es normal ha estat seleccionat per al catàleg White Ravens, que cada any elabora la Internationale Jugendbibliothek (International Youth Library. Un catàleg format per 200 títols (procedents de 60 països i escrits en 42 llengües diferents) publicats l'any anterior i que, per les seves característiques (temàtica, innovació artística, estil literari, disseny...), mereixen ser destacats. L'elecció dels llibres, entre els milers que rep cada any la biblioteca, és realitzada per 20 especialistes en literatura infantil i juvenil. Els guardonats d'aquest any i el catàleg van ser presentats oficialment el passat mes d'octubre en la fira de Frankfurt,


¡Eso no es normal!
La quilomètrica trompa de l'elefant blau no era normal, però gràcies a ella ajudava al fet que el vell mico pogués grimpar a l'arbre, bressolava a l'antílop o feia de pont quan les formigues volien travessar el riu. No obstant això, l'hipopòtam era incapaç d'apreciar la seva generositat, i solament criticava aquella trompa que se sortia del comú. Tant li obsessionava que no es va adonar de com la seva cria s'allunyava fins al perillós estany plagat de cocodrils.    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2