Dimecres, 24 d'abril de 2024Castellano  


Eines digitals que tot escriptor hauria de conèixer
Ricardo Fernández2/12/2016(Foto:lr)
 

L'última trobada d'Escriptors en Xarxa, organitzat per l'ACEC el 30 de novembre de 2016, ha tractat de les eines digitals imprescindibles per ajudar a l'autor en la confecció i llançament dels seus llibres, i en la potenciació de la seva marca personal com a escriptor. La ponent, Ana Nieto Churruca, consultora, docent i escriptora (el seu últim llibre "Triomfa amb el teu Ebook" va ser el llibre en espanyol més venut en Amazon), té una àmplia experiència en el màrqueting i les noves tecnologies per a escriptors, i és directora de l'agència de màrqueting digital "Web Empresa 2.0" i fundadora de "Triomfa amb el teu llibre", web on té una col·lecció de més de 80 Podcast sobre els reptes als quals s'enfronta l'escriptor.

En la reunió, la ponent va exposar quins són aquestes eines digitals, per a què serveixen i com treure'ls profit, amb l'objectiu que els assistents les poguessin utilitzar per estalviar-los treball i millorar el llançament de la seva obra. Es van comentar 23 eines classificades en quatre fases del procés al fet que s'enfronta l'autor en publicar i difondre el seu llibre:
Escriptura i pre-llançament; Publicació; Llançament i Gestió de xarxes socials i marca personal. Els participants i el moderador van efectuar preguntes sobre diferents aspectes de l'exposat, i en el seu conjunt la reunió va ser molt útil per valorar com aquestes eines poden ajudar a l'autor, que a més d'escriure ha de participar en el procés de llançament i difusió del seu llibre.
Aquest cicle de Trobades ''d'Escriptors en Xarxa", moderat per Ricardo Fernández, tracta de la problemàtica del llibre en format digital i de la difusió de la literatura a través de les xarxes digitals, i el seu objectiu és assessorar els autors perquè aquests canvis tecnològics i sociològics, que poden ser una amenaça si es desconeixen, es converteixin en una oportunitat de creació i difusió literària.Adjuntem  la presentació del ponent i un resum de les eines presentades i les seves adreces d'accés.


Herramientas 2.0 para autores

Resumen herramientas y direccionesGalería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2