Dilluns, 5 de juny de 2023Castellano  


L'Ateneu Barcelonès convoca eleccions per al proper dia 7 de novembre
15nal19/10/2007

Les candidatures estan presidides per Oriol Bohigas i Santiago Riera

Els aproximadament 3.000 socis de l'Ateneu Barcelonès, entre els quals hi ha un bon nombre d'associats de l'ACEC, estan convocats a les eleccions del proper dia 7 de novembre i hauran de tirar entre dues candidatures encapçalades, respectivament, per Oriol Bohigas, actual president, i Santiago Riera i Truèbols. La campanya electoral, ja començada, durarà fins el 6 de novembre.

El 17 de setembre, en sessió ordinària, la Junta Directiva de l'Ateneu Barcelonès va aprovar la convocatòria d'eleccions, i tres setmanes més tard, el 8 d'octubre, va proclamar les candidatures que reunien les condicions exigides. El relleu de l'actual Junta Directiva, que a finals dels 2007 complirà els quatre anys de mandat que s'estableixen estatutàriament, es decidirà entre dues propostes. La primera, encapçalada per l'actual president de l'Ateneu, Oriol Bohigas, té com a lema: "per la cultura i les idees" i inclou a personalitats com l'exconseller de Cultura Ferran Mascarell i l'historiador d'economia Francesc Cabana . La segona, presidida per Santiago Riera i Truèbols, que incorpora diversos membres de la junta sortint, té com a lema: "per un Ateneu participatiu, independent i transversal".

La campanya electoral finalitzarà el dia 6 de novembre, període durant el qual les candidatures podran informar els socis sobre els programes i les propostes electorals mitjançant els plafons situats a la primera planta del Palau Savassaona i els propers actes electorals que es realitzaran a l'Ateneu.

Més informació   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2