Dissabte, 22 de juny de 2024Castellano  


Signatura i vi amb Sergio Vila-Sanjuán i el seu llibre “El informe Casabona”
acec10/4/2017(Foto:lr)
 
Dia 22 d'abril a les 13,00 hores
Signatura i vi amb Sergio Vila-Sanjuán
i el seu llibre El informe Casabona
Librería + Bernat
c/. Buenos Aires, 6 - Barcelona

Alejandro Casabona ho ha estat tot en la vida pública espanyola: gran empresari, mecenes i figura política (primer en la lluita antifranquista, després com a líder parlamentari durant la Transició). Encara actiu i influent als seus gairebé noranta anys, Casabona mor d'improvís, en circumstàncies poc clares, durant un menjar de gala en el Palau Real de Madrid, davant la mirada atònita dels reis i de la seva jove tercera esposa.

En el seu testament deixa un substanciós llegat a un institut dedicat a fomentar l'ètica en l'empresa. Però, abans d'acceptar-ho, la directora de l'institut encarrega a l'investigador Víctor Balmoral que indagui fins a quin punt Casabona va tenir un comportament ètic al llarg de la seva trajectòria.

Va ser Casabona un home exemplar o un negociant sense escrúpols? Va servir a la política o es va servir de la política? Quin paper va tenir en la mort de la seva esposa? Aquests són els interrogants d'una recerca en la qual Balmoral es veurà molt més implicat del que pensava. Vila-Sanjuán inaugura amb aquesta novel·la una sèrie protagonitzada per un periodista que es torna investigador gràcies als seus coneixements dels entrellats de la història de la ciutat.
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2