Dissabte, 15 de juny de 2024Castellano  


Presentació del llibre ''Crímenes del futuro'' de Juan Soto Ivars
acec15/3/2018(Foto:)
 

Dia 23 de març a les 19,00 horas
Presentació del llibre de Juan Soto Ivars
Crímenes del futuro
José Luis Espina conversarà amb l'autor
Hotel Le Méridien Ra
Avinguda Sanatori, 1 - El Vendrell

 

Crímenes del futuro. En un món preapocalíptic a la vora del cataclisme social i moral, tres dones turmentades lluiten per sobreviure i ser propietàries del seu destí. Julia, Margarita i Pálida són les protagonistes de Crímenes del futuro, una rondalla d'inquietants signes profètics, en la qual Espanya s'assembla més als turbulents i miserables anys 40 que al que desitjaríem que fos el segle XXI.

 

Amb la gosadia i la lucidesa que li caracteritza, Juan Soto Ivars continua enfrontant als lectors a situacions límit i a dilemes ètics essencials (la cerca de la felicitat, les utopies alliberadores, l'èpica de la supervivència, la lluita de classes, les relacions de poder, el culte a la imatge...), la qual cosa converteix a Crímenes del futuro en un llibre imprescindible per seguir indagant en les contradiccions de la postmodernitat i en la desraó del nostre temps.

 

Juan Soto Ivars (Águilas), periodista i escriptor. El seu assaig Arden las redes: la poscensura y el nuevo mundo virtual (Debate, 2017) aborda els linxaments i les noves formes de censura brollades de les xarxes socials i de la premsa sensacionalista, i ha estat recomanat per professionals del periodisme, la comèdia o la literatura com Jordi Évole, Joaquín Reyes o Fernando Aramburu. Publica columnes habitualment en El Confidencial i apareix en diferents programes de televisió i de la ràdio, com La Sexta Noche, Las Mañanas de Cuatro, El Programa de Ana Rosa o No es un día cualquiera (RNE).  Ha publicat reportatges i opinió en mitjans com El País, El Mundo, Ajoblanco, Vice, Tintalibre o El Periódico de Catalunya. Algunes de les seves novel·les publicades són Crímenes del futuro (Candaya, 2018), Ajedrez para un detective novato (Premio Ateneo Joven de Sevilla de Novela 2013) i Siberia (Premio Tormenta al Millor Autor Revelació de 2012). La seva obra literària ha aparegut en diverses antologies i ha estat traduïda a l'italià i el polonès.

 

TRANSVERSAL'18, II Jornadas de Literatura Le Méridien Ra
Amb la presentació d'aquest llibre, l'hotel Le Méridien Ra inicia la sèrie d'activitats literàries que culminarà els dies 25 i 26 de maig amb TRANSVERSAL'18, II Jornadas de Literatura Le Méridien Ra, un projecte organitzat per la gestora cultural Bracket Cultura que té com a finalitat acostar als amants dels llibres l'obra i experiència dels creadors a través de diferents activitats i taules rodones sobre la literatura i la seva relació amb altres disciplines culturals.

 
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2